صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیکا صفحه اصلی شبکه بهداشت و درمان شهرستان اندیکا
چهارشنبه, 29 شهريور 1396
عنوان : بازدید كارشناسان معاونت توسعه از شبكه بهداشت ودرمان اندیكا
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۵/۰۴
ساعت : ۱:۱۵:۲۹

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان اندیکا در تاریخ 3/5/96کارشناسان معاونت محترم توسعه دانشگاه که متشکل از مدیر اداره رفاه دانشگاه ،کارشناسان دفترداری حسابداری ،کارشناس اداره درآمد،کارشناس اداره بودجه ،کارشناسان امور قرادادها،کارشناس دفتر فنی و کارشناس تجهیزات پزشکی  از شبکه بهداشت ودرمان اندیکا بازدید بعمل اوردند.

درابتدا مهندس علی اصغرحسینی نیک مدیرشبکه بهداشت ودرمان اندیکا ضمن استقبال از ایشان ،جزیئاتی مختصر درمورد پراکندگی شهرستان اندیکا ومحرومیتهای این شهرستان و همچنین خدمات ارائه شده طی یک سال گذشته بیان نمودند ،سپس کارشناسان محترم از قسمت های مختلف شبکه،چند پروژه در حال ساخت ونیمه کاره،صندوق وپذیرش مرکز بهداشتی ودرمانی قلعه خواجه  و اسناد مربوط به قراردادهای خودرو وتعمیرات از نزدیک بازدید بعمل آورده ودرپایان  در دفتر مدیر شبکه با حضور کارشناسان محترم معاونت توسعه ،پرسنل امور مالی شبکه اندیکا جلسه ای تشکیل شد و گزارش بازدید و راهکارهایی  در مورد ثبت حسابداری وضبط اموال ،خرید وکارپردازی ،نحوه صحیح ثبت های حسابداری و همچنین پویا سامانه ،درآمدهای شبکه، کمبود نیروی انسانی ارائه گردید وهمچنین نتیجه بازدید از پروژه درحال ساخت درمانگاه شبانه روزی کوشک ،خوابگاه نیمه کاره پزشکان قلعه خواجه و ساختمان ستاد شبکه  و مشکلات مربوطه بیان شد.

خانم رشیدی مدیر اداره رفاه در مورد تعداد موارد اسکان داده شده مهمانان نوروزی در اندیکا و تعداد سهمیه های اختصاصی به اندیکا مواردی بیان داشتند و از زحمات پرسنل اندیکا تقدیر وتشکر نمودند.

درپایان مهندس حسینی نیک ضمن تشکر از بازدید کارشناسان محترم دانشگاه ،در مورد مسائل بیان شده نکاتی را ایراد نموده و خواستار افزایش این بازدیدها از شبکه اندیکا شده تا ضمن این بازدیدها مشکلات مربوطه رفع واز راهنماییهای کارشناسان محترم دانشگاه ،پرسنل شبکه اندیکا نهایت استفاده را برده ودر پایان موجب  رشد شبکه اندیکا گردد.